GamerStNet Admin
Mesaj Sayısı : 287 Puan : 2147483647 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/04/10 Yaş : 35 Nerden : İstanbul :
| Konu: Ah Bu Bankacılar Çarş. Nis. 28, 2010 6:02 pm | |
| MÜŞTERİ : para çekecektim. - hangi hesaptan - benimkinden. - tamam beyefendi de sizin hesap no.su kaç? - bilmiyorum. - isim neydi? - benim gendimin mi? - YOK E... (denemiyo tabii..) ******** - günaydın. sizin işlem neydi? (bir arkada bekleyen bayan ) : sohbet etmeyi bırak da işini yapsana kardeşim. ! ******** MÜŞTERİ : Ben aycell faturasını bankadan yatırdım. ama hattım borcundan dolayı kapandı. - nasıl olur? biz aycell tahsilatı yapmıyoruz ki? - ben oyak'dan yatırdım zaten. - ? - ona bi baksak. olmuyo mu? oyak çok kalabalık da... - olurmu kardeşim. ben nasıl görürüm oyağın hesaplarını? - şundan baksan?(bilgisayarı gösteriyor.) hani onlar da oradan bakıyo da. olmuyo mu öyle? - oluyo canım. hatta elim değmişken tapu da, muhtar falan da işin varsa onu da aradan çıkaralım. ************ - doğum tarihiniz? - 57 -tam tarih alıyım? - 1957 *********** (kredi kartları için call center genelde anne kızlık soyismini ve mezun olunan ilk okulu güvenlik şifresi olarak kullanıyor) - mezun olduğunuz ilk okul? - ben lise mezunuyum. - tamam da bana ilkokul adı lazım. - iyi de ben liseyi bitirdim! - ? ******** - anne kızlık soyismi? - bilmiyorum. - (pratiğiz ya!) dayınız soyismi ne? - ya bi kart vereceniz taa dayımı karıştırıyonuz. istemem kart mart. (hışımla şubeyi terk eder.) ******** Meraba ben Serkan nasil yardimci olabilirim? - Benim telefonda bi problem var bankomatta islem yapamadim - Peki ilk önce telefonunuzun ''menü' tusuna sonra da ''5''tusuna basin... - Evet... Tamam... - Ekranda ne var simdi? - Show tv... - ??? ******** - Iyi günler kredi karti basvurunuz için aramistim sizi... - Tabi buyrun.. - Mesleginiz nedir acaba? - Hayat kadini... - .. Özel sektör yaziyorum ben... - O da olur!..Kamu yazsanız..... ******** Kadin : Merhaba ben kredi kartinizla köpek almistim... Yetkili: Evet efendim?... Kadin : Bu köpegin kulaklari duymuyor. Acaba sigorta kaps..... giriyor mu? Yetkili: Ben bi üstüme danisiyim !!!?!!... ******** - Iyi günler, hosgeldiniz, nasil yardimci olabilirim? - Para çekemiyorum ben... - Sifrenizi yanlis giriyormussunuz Ahmet bey!... - Sifre mi? Benim sifrem hep aynidir, Istanbul'un kurtulusu... - Lütfen, bana sifreyi söylemeyin efendim. - Hah, tamam hatirladim, 1956!!! - Efendim o Istanbul'un kurtulusu degil ama... - Yaaaa!... Kaçti Istanbul'un kurtulusu? - Efendim ben malesef söyleyemem bunu size. - Niye sen de mi bilmiyosun?... - Biliyorum, ama güvenlik açisindan benim sifreyi bilmemem gerekiyor. - Ben sana sifreyi sormuyorum ki!... Istanbul'un kurtulusunu soruyorum. - Evet, ama... ???!!! ******** Buyrun Bankacilik Destek - Alo ben Konya, Ya benim bu printer çalismiyor!... - Windowstami çalisiyor? - Evet - Bilgisayar printeri görüyor mu Konya? - Evet, karsi karsiyalar!... ******** -Güvenliginiz için bir kaç soru sormam gerekiyor. -Dogum yeriniz? - Erzurum... - Dogum tarihiniz? - 23 Ocak 1957 - Annenizin evlenmeden önceki soyadi? - Anami karistirma lan bu ise! - ?????!!!!! ******** - Su an bankanizin Trabzon Merkez ATM'sinden maasimi çekemiyorum. - Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü su an tüm sistemlerimiz off'tadir. (Bir saat kadar sonra müşteriyine arar) - Ben su an Of'dayim ve hala parami çekemiyorum... | |
|